Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Сікун М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Сікун М. В. Вплив технологічних і конструктивних особливостей приготування та роздавання кормів в групах на витрати робочого часу оператора по обслуговуванню поросят віком від одного до трьох місяців [Електронний ресурс] / М. В. Сікун // Вісник Центру наукового забезпечення АПВ Харківської області. - 2013. - Вип. 15. - С. 191-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcnzapv_2013_15_26 Розглянуто вплив технологічних і конструктивних особливостей лінії приготування та роздавання кормів на споживання і втрати води піддослідними поросятами, який надасть змогу покращити умови утримання тварин. Застосування технологічного прийому забезпечення поросят кормом та водою з використанням розробленої технологічної лінії для приготування та роздавання вологого корму різної консистенції, у порівнянні з контрольними групами № 1 та № 2, призвело до зменшення площі зволоженої водою підлоги в групових станках дослідної групи на початку досліду на 63,7 % і 22,3 % та наприкінці і на 38,1 % і 19,8 % відповідно.
| 2. |
Сікун М. В. Ефективність застосування окремих технологічних рішень вирощування молодняку свиней на основі використання вологих кормів різної консистенції [Електронний ресурс] / М. В. Сікун // Науково-технічний бюлетень. - 2013. - № 110. - С. 176-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2013_110_29
| 3. |
Сікун М. В. Вплив технологічних і конструктивних особливостей приготування та роздавання кормів в групах на основні показники мікроклімату в групових станках для поросят віком від одного до трьох місяців [Електронний ресурс] / М. В. Сікун // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(1). - С. 161-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(1)__39 Розглянуто вплив технологічних і конструктивних особливостей лінії приготування та роздавання кормів на споживання і втрати води піддослідними поросятами, який надасть змогу покращити умови утримання тварин. Застосування технологічного прийому забезпечення поросят кормом та водою з використанням розробленої технологічної лінії для приготування та роздавання вологого корму різної консистенції, у порівнянні з контрольними групами № 1 та № 2, призвело до зменшення площі зволоженої водою підлоги в групових станках дослідної групи на початку досліду на 63,7 % і 22,3 % та наприкінці і на 38,1 % і 19,8 % відповідно.
| 4. |
Сікун М. В. Вплив технологічних і конструктивних особливостей приготування та роздавання кормів на основні показники мікроклімату в групових станках для поросят віком від одного до трьох місяців [Електронний ресурс] / М. В. Сікун // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 144. - С. 174-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_144_33 Розглянуто вплив технологічних і конструктивних особливостей лінії приготування та роздавання кормів на споживання і втрати води піддослідними поросятами, який надасть змогу покращити умови утримання тварин. Застосування технологічного прийому забезпечення поросят кормом та водою з використанням розробленої технологічної лінії для приготування та роздавання вологого корму різної консистенції, у порівнянні з контрольними групами № 1 та № 2, призвело до зменшення площі зволоженої водою підлоги в групових станках дослідної групи на початку досліду на 63,7 % і 22,3 % та наприкінці і на 38,1 % і 19,8 % відповідно.
| 5. |
Сікун М. В. Вплив технологічних і конструктивних особливостей лінії приготування та роздавання кормів на споживання і втрати води піддослідними поросятами віком від одного до трьох місяців [Електронний ресурс] / М. В. Сікун // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 170. - С. 98-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_170_19 Розглянуто вплив технологічних і конструктивних особливостей лінії приготування та роздавання кормів на споживання і втрати води піддослідними поросятами, який надасть змогу покращити умови утримання тварин. Застосування технологічного прийому забезпечення поросят кормом та водою з використанням розробленої технологічної лінії для приготування та роздавання вологого корму різної консистенції, у порівнянні з контрольними групами № 1 та № 2, призвело до зменшення площі зволоженої водою підлоги в групових станках дослідної групи на початку досліду на 63,7 % і 22,3 % та наприкінці і на 38,1 % і 19,8 % відповідно.
| 6. |
Сікун М. В. Особливості поведінки піддослідних поросят за різних технологічних прийомів забезпечення кормом та водою [Електронний ресурс] / М. В. Сікун // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2013. - Вип. 26(1). - С. 43-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2013_26(1)__7
| 7. |
Піскун В. І. Оцінка технологій виробництва молока за викидами парникових газів [Електронний ресурс] / В. І. Піскун, Т. Л. Осипенко, М. В. Сікун // Агроекологічний журнал. - 2018. - № 4. - С. 68-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrog_2018_4_10 Здійснено оцінку викидів парникових газів, що утворюються від органічних відходів промислового виробництва молока за прив'язного утримання великої рогатої худоби (ВРХ). На основі даних щодо визначення сирого протеїну, сирого жиру, сирої клітковини і безазотистих екстрактивних речовин корму визначено валову енергію, яку споживали тварини на промисловому комплексі. На основі валової спожитої енергії тваринами та даних щодо органічних відходів визначено обсяги викидів метану, прямих і побічних викидів азоту як в абсолютних значеннях, так і у питомих на 1 голову ВРХ та в еквіваленті CO2 за 1 рік, що становить 16640,90 кг.
| 8. |
Сікун М. В. Вплив технологічних і конструктивних особливостей приготування та роздавання кормів в групах на основні показники мікроклімату в групових станках для поросят віком від одного до трьох місяців [Електронний ресурс] / М. В. Сікун // Науково-технічний бюлетень Інституту тваринництва НААН. - 2020. - № 123. - С. 156-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2020_123_20 Розглянуто вплив технологічних і конструктивних особливостей лінії приготування та роздавання кормів на споживання і втрати води піддослідними поросятами, який надасть змогу покращити умови утримання тварин. Застосування технологічного прийому забезпечення поросят кормом та водою з використанням розробленої технологічної лінії для приготування та роздавання вологого корму різної консистенції, у порівнянні з контрольними групами № 1 та № 2, призвело до зменшення площі зволоженої водою підлоги в групових станках дослідної групи на початку досліду на 63,7 % і 22,3 % та наприкінці і на 38,1 % і 19,8 % відповідно.
| 9. |
Піскун В. І. Викиди парникових газів із побічної продукції при розведенні м’ясної породи шароле [Електронний ресурс] / В. І. Піскун, Т. Л. Осипенко, М. В. Сікун // Науково-технічний бюлетень Інституту тваринництва НААН. - 2020. - № 124. - С. 134-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2020_124_17
| 10. |
Піскун В. І. Вплив паратипових чинників на ефективність вирощування ремонтних телиць [Електронний ресурс] / В. І. Піскун, С. Ф. Антоненко, О. Є. Адмін, Т. Л. Осипенко, Н. Г. Адміна, А. П. Золотарьов, М. В. Сікун // Науково-технічний бюлетень Інституту тваринництва НААН. - 2021. - № 126. - С. 120-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2021_126_15
|
|
|